Locatie

Wij zijn heel blij met deze stap voorwaarts. Na zeventien jaar ervaring als peuterspeelzaal in Scheveningen en vijf jaar als kinderdagverblijf, heet Tzemach Hasadeh u van harte welkom in onze nieuwe prachtige “State of the Art” kinderdagverblijf in Bezuidenhout. Hier wordt elke dag met Nesjomme gewerkt om uw kind alle liefde en aandacht te geven die het nodig heeft.

De klaslokalen, binnen- en buitenspeelplaatsen, slaapvertrekken, keuken en toiletjes zijn allemaal grondig gerenoveerd en voldoen uiteraard aan de veiligheidseisen en hygiënische standaard die gesteld is door de GGD.

Bij de inrichting van zowel de binnen- als de buitenruimtes zoeken wij naar een goede balans tussen veiligheid en uitdaging. Er is extra aandacht besteed aan de veiligheid van het gebouw. Zo is er een veiligheidssluis en zijn er op verschillende plekken camera’s.

In het gebouw bevinden zich werkende camera’s. Ook In de slaapkamers zijn de camera’s geïnstalleerd. Dit maakt het voor de medewerkers mogelijk, om ook de slapende kinderen in de gaten te houden! In het bijzonder als er andere mensen in het gebouw zijn, is cameratoezicht zinvol.

Vanuit het aspect van controle en veiligheid is alles in ons pand zo aangepast dat er een grote mate is van brandveiligheid, veel licht, veilige inrichting en overzichtelijke ruimtes. Voor een goede gezondheid is voldoende beweging en frisse lucht noodzakelijk. Wij stimuleren zoveel mogelijk het buiten spelen (als het weer het toelaat), het binnen actief bezig zijn en de ruimtes zijn zo ingericht dat er altijd voldoende licht en ventilatie is.

De meubelen zijn ergonomisch en kindvriendelijk. Wij voeren een bewust speelgoedbeleid. Dit betekent dat we middels het speelgoed de kinderen stimuleren en proberen uit te dagen om nieuwe dingen te proberen.

We beschikken over een breed assortiment speelgoed voor de leeftijdscategorieën 0 tot 4 jaar. Het speelgoed is van een goede kwaliteit.

Ook beschikken we over speel- en ontwikkelingsmateriaal dat gericht is op het ontwikkelen en bewustwording van de Joodse identiteit.

De ruimtes en materialen worden schoongehouden door een schoonmaakster en pedagogisch medewerkers, middels een vast schoonmaakrooster.

Deze slideshow vereist JavaScript.